KNOWLEDGE HUB

Digital Advertising Trends Retail Media
18.12.2023

Retail Media

Σε έναν κόσμο που καθοδηγείται από την καινοτομία και την πρόοδο, είναι σημαντικό να παραμείνετε μπροστά από τις εξελίξεις. H Ομάδα Εργασίας Retail Media έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στον καθορισμό των Retail Media και στην ανταλλαγή βασικών γνώσεων με ένα ολοκληρωμένο οδηγό 101 Guide to Retail Media.

Τι είναι το Retail Media;

Το Retail Media αναδιαμορφώνει γρήγορα το τοπίο της ψηφιακής διαφήμισης και η κατανόηση των περιπλοκών του είναι πρωταρχικής σημασίας. Αυτός ο Οδηγός 101 παρέχει μια εκτενή επισκόπηση, αναλύοντας τους ορισμούς on-site, off-site, and in-store. Αυτοί οι ορισμοί, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τα εθνικά IABs σε όλη την Ευρώπη, προσφέρουν μια σαφή κατανόηση των διαφόρων διαστάσεων των Retail Media.

Ενδυνάμωση της επιτυχίας μέσω των Retail Media

Η πλοήγηση στο εξελισσόμενο τοπίο της ψηφιακής διαφήμισης μπορεί να είναι προκλητική, αλλά με αυτόν τον 101 Οδηγό, θα αποκτήσετε τη γνώση για να πετύχετε. Σχεδιασμένος για να ενδυναμώσει τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές, αυτός ο οδηγός παρέχει σημαντική βοήθεια για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων που οδηγούν στην επιτυχία της διαφήμισης μέσω των Media Retail.

Τι να περιμένετε:

Ανακαλύψτε πώς να αγοράζετε καμπάνιες απρόσκοπτα, μεγιστοποιώντας το impact της διαφήμισής σας
Ανακαλύψτε τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα Retail Media στην ενίσχυση της παρουσίας και της απήχησης του brand σας
Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές μέτρησης και στόχευσης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις καμπάνιες σας

Κατανοήστε πώς ανοίγουμε το δρόμο για την τυποποίηση στα Retail Media.


Λήψεις